Welkom bij Café Klasen

Over ons

Café Klasen is een begrip in de Rivierenbuurt. Ons eigentijdse bruin café is een plek waar iedereen zich welkom voelt. We hebben de Amsterdamse gastvrijheid hoog in het vaandel staan en we willen eigenlijk niets liever dan dat iedereen zich gewoon thuis voelt bij ons. Dus of je nog studeert, al een flinke carrière hebt, en of je nu oud bent of jong: we heten je van harte welkom.

Al sinds jaar en dag serveren we in onze kenmerkende gemoedelijke sfeer een goede kop koffie of thee. Wil je iets sterkers, dan is er natuurlijk volop keuze. Ben je toe aan iets anders? Probeer dan eens onze wisseltap met elke maand een nieuw bier. En heb je trek, maar nog geen zin om naar huis te gaan? Dan kies je gewoon iets van onze bescheiden maar heerlijke borrelkaart.

We houden van gezelligheid, dus ook als je een feestje wilt geven, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van verjaardagsfeest tot afstudeerfeest, het kan allemaal. We kunnen het compleet voor je verzorgen, maar zorg je liever zelf voor wat hapjes, dan kan dat ook. Alles vanzelfsprekend in overleg. Het is tenslotte jouw feest en we helpen en denken graag met je mee.